Arcul de Triumf

Județul Brașov

Complexul Turistic Inexdor

Complex Inexdor11

Complexul Turistic Inexdor îl puteți găsi în satul Șercăița, comuna Șinca Veche, din Județul Brașov la o distanță de 7 km de DN1

Este situat într-un cadru natural de poveste și dispune de 7 pensiuni, fiecare de 3 stele, totalizând 32 de camere spațioase cu 76 de locuri, atent pregătite, mobilate cu bun gust și eleganță și vă oferă posibiliatatea de a descoperi un loc de care cu siguranță vă veți îndrăgosti la prima vedere. De jur împrejur sunt munți și păduri de conifere, astfel că natura va fi gazda dvs.

Complexul vă oferă, pe lângă cazarea la un standard înalt de confort, o bucătărie gata să satisfacă toate gusturile, precum și numeroase posibilități de a petrece timpul liber, oferindu-vă un sejur de neuitat.

Într-un peisaj superb se împletesc armonios natura, lemnul și piatra stând la dispoziția dvs. cu o gamă variată de servicii.

Restaurantul Rustic vă oferă ospitalitate și ambianță tradițional românească, având o capacitate de 220 de locuri. Aici vă puteți lăsa vrăjiți de miresmele bucătăriei tradiționale românești și să gustați din specialitățile casei: platou țărănesc coliba Blach Dom, brânză afumată la grătar cu gem și ruladă de porc la tavă. Relaxați-va și răsfățați-vă împreună cu familia și prietenii!

Vă așteptăm să inspirați aerul proaspăt de pădure, să savurați o cină țărănească, să degustați vinul casei și să continuați povestea, înconjurați de familie și prieteni.

Ofertă de Crăciun

23.12.2013

Vă așteptăm sosirea în jurul după-amiezii. În restaurantul rustic Inexdor din incinta complexului veţi fi întâmpinaţi cu vinul casei, ţuică fiartă şi platourile cu gustare rece tradiţional românească.

24.12.2013

După servirea micului dejun sunteţi invitaţi să luaţi parte la ritualul tăierii porcului ce se va desfăşura în mod tradiţional.
Între orele 13:00-15:00 va avea loc pomana porcului: o ciorbă şi o tochitură șercăițeană vă vor încălzi şi vă vor pregăti pentru ce va să vină: ceata de feciori din satul Șercăița, colindători ce vă vor încânta cu colinde locale.
Ora 17:00: turiştii, mai ales copiii, sunt aşteptaţi să se alăture personalului Complexului Inexdor ca împreună să împodobească bradul de Crăciun în atmosfera colindelor româneşti.
Ora 19 :30: venirea Moşului.
Această seară este adresată în mod special copiilor şi vom face astfel încât aceştia să fie plăcut surprinşi.
Ora 21:00: turiştii sunt aşteptaţi să ia parte la cina tradiţională de Ajun, unde vă vom răsfăţa cu bucate tradiţionale locale, vin fiert ţuică fiartă.

25.12.2013

8:00-10:00: Micul dejun.
Ora11:00: turiştii sunt invitaţi la o plimbare cu sania trasă de cai (în funcţie de condiţiile meteo).
13:00-15:00: prânz special de Crăciun.
20:00: cină festivă de Crăciun. Avem un meniu variat cu mâncare tradiţională românească.
Urmează foc de tabără, vin fiert şi ţuică, iar apoi petrecerea de Crăciun cu muzică şi dans.

26.12.2013

Ora 8:00-10:00: Mic dejun.
Ora12:00: Despărţirea de personalul complexului Inexdor.

LA PLECARE, FIECĂRE TURIST VA PRIMI ŞI UN PACHET SURPRIZĂ CU PRODUSE TRADIŢIONALE.

Tarife în afara Sărbătorilor

Camera dublă: 110 lei, luni-joi
Camera dublă: 140 lei, vineri-duminică
Camera triplă: 120 lei, luni-joi
Camera triplă: 150 lei, vineri-duminică

Date de contact

Telefon: 0760 185 912

Adresă: la intrare în Șercăița

E-mail: office@complexinexdor.ro

Site: www.complex-inexdor.ro