... ...

Tunelele secrete care leagă Ceahlău cu Munții Retezat, Bucegi și Satu Mare

Ceahlaul

Profesorul Constantin Bursuc afirmă că a pătruns într-o vastă reţea de galerii subterane artificiale. „Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România. Eu am cartat, prin măsurători la faţa locului, doar unele dintre aceste căi de comunicaţie subterane, care se află la 4-5 km adâncime sub pământ,” afirmă profesorul Constantin Bursuc.

Deocamdată domnia sa nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute. Susţine însă că în realizarea acestora sunt implicate inteligenţe din alte lumi din Univers sau din alte dimensiuni spaţio-temporale.

Profesorul relatează: „Am fost contactat de anumite entităţi subtile din Univers care mi-au comunicat că trebuie să facem un sistem de semnalizare pentru aterizarea navelor extraterestre de mare capacitate, să-i zicem un fel de aeroport aerospaţial. Pentru a îndeplini acest lucru, mi s-a permis să pot face decorporalizări şi salturi în spaţiu şi timp. Am început investigaţiile în urmă cu trei ani, timp în care am fost însoţit de două entităţi terestre care au contact permanent cu civilizaţiile extraterestre”. Nu putem publica momentan detaliile tehnicilor de dedublare, nici informaţii despre entităţile respective sau despre locaţiile exacte unde se desfăşoară cercetările. Printre preocupările profesorului şi ale entităţilor care îl ghidează se află şi localizarea reţelei de tuneluri din subsolul României.

Labirintul subteran

„Am început cercetările din Suceava, unde se află o poartă de intrare spre aceste construcţii. Trebuie să vă spun că există, la 5km sub pământ, un «Centru spiritual», în care am avut acces numai în urma unei comenzi speciale, transmisă de entităţile care m-au însoţit,” a precizat dl Bursuc. Apoi, a descris o sală imensă, luminoasă, cu pereţii din bazalt lustruit, luminescenţi şi cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre răsărit.

Profesorul susţine că a intrat efectiv (nu prin dedublare) într-un tunel din Ceahlău, însoţit fiind până la intrare de prof. Traian Stănciulescu, director tehnic la Institutul de Inventică, filiala Iaşi. Tunelul respectiv era în pantă, avea cam 10m lăţime şi 15m înălţime, cu boltă, iar în el gravitaţia se anula parţial, astfel că deplasarea în interior se făcea în salturi. Acest fenomen, pe care nu îl poate explica deplin, i-a permis să parcurgă distanţe destul de mari într-un timp scurt prin aceste labirinturi subterane. Conform hărţilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adâncime de 1.500 m sub pământ, leagă Munţii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Buşteni), Ceahlău (Sucidava) şi Satu Mare, iar toate aceste tuneluri ar avea forma unui cap de lup, simbolul dacilor. În vara anului 2007, dl profesor Bursuc a efectuat cercetări în Masivul Godeanu, la vest de Mânăstirea Tismana, unde a găsit alte construcţii subpământene.

Există mai multe afirmaţii privitoare la existenţa unor enigmatice construcţii în adâncurile pământului României, unele dintre ele fiind cunoscute şi păzite cu străşnicie chiar de autorităţi. Modul în care au fost realizate din punct de vedere tehnic aceste tuneluri este o enigmă. În ceea ce priveşte destinaţia lor, cea mai plauzibilă ipoteză este că ele fac parte din reţeaua de tuneluri care există pe întreaga planetă şi care fac legătura cu lumea misterioasă a Shambalei.

Profesorul ieşean Constantin Bursuc este posesorul unor inedite brevete de invenţie, printre care menţionăm motorul reactiv cu plasmă turbionară folosit cu succes în construcţia rachetelor. El este şi autorul volumului „Construiţi-vă cu mijloace proprii un OZN”, apărut la editura Miracol.

Sursa: yogaesoteric.ro

loading...

17 comments on “Tunelele secrete care leagă Ceahlău cu Munții Retezat, Bucegi și Satu Mare

 1. […] Profesorul Constantin Bursuc nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute, scrie worldwideromania.com. […]

 2. […] Profesorul Constantin Bursuc nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute, scrie worldwideromania.com. […]

 3. […] Profesorul Constantin Bursuc nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute, scrie worldwideromania.com. […]

 4. […] Profesorul Constantin Bursuc nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute, scrie worldwideromania.com. […]

 5. […] Profesorul Constantin Bursuc nu poate spune cu precizie cine şi cu ce scop a făcut aceste construcţii misterioase, dar continuă cercetările, urmând a face publice rezultatele obţinute, scrie worldwideromania.com. […]

 6. taranu says:

  sa zicem ca este adevarat sau NU…
  dar cum ramane cu articolul publicat de CORUTZ PAVEL care acum 3-4 ani publica o poza cu tunelurile de sub ROMANIA???
  un tunel care la suprafata are forma unui lup, capul in Muntii Apuseni iar coada lupului in Dobrogea…
  DECI cine spune adevarul si cine minte??
  Vrem adevarururi, de exoterisme si minciuni este plina Romania…

 7. impachetatauru says:

  Tunelele subterane din Romania exista. Nu poti insa sa intri neinsotit de o entitate pentru ca sunt pline de marmote care impacheteaza ciocolata pentru producatorii elvetieni. De fapt ciocolata a aparut in Dacia, patentul fiind furat de elvetieni care au folosit aceste marmote pe post de sclavi.

  Televiziunile din Romania nu vor sa prezinte aceste tunele unde marmotele sunt tinute sclave. De fapt marmotele sunt urmasii acestor entitati. Conspiratie dom’le.

 8. mm says:

  Daca nu e cumva deja la Balaceanca, Socola ori Sapoca, tipul acesta ar trebui dus urgent acolo impreuna cu Pavel Corut si cu generalul Streinu, alti mitomani carora li se da inutil atentie

 9. mm says:

  Am uitat sa spun, pentru necunoscatori, ca gradientul geotermic este in medie de 3 grade Celsius la fiecare 100 metri adancime. Intrebati-l pe profesor cum dupa vizita la 5000m adancime in subteran a revenit din starea de chiftea prajita ca sa mai poata face declaratiile astea si de ce nu si-a depus candidatura la Guiness Book

 10. Gigel says:

  La 5 km adincime temperatura trece de 100 de grade si presiunea atmosferica e aproape 2 atmosfere. Lucruri pe care dl. profesor (unde?) nu pare sa le fi remarcat.

 11. promalex says:

  Ma numesc Alex Iacobet si sunt autorul fotografiei asociata cu articolul de mai sus. In mod normal nu am nimic impotriva publicarii ei in articole de bun simt, dar in cazul acesta va rog frumos sa-mi respectati munca si sa nu o asociati cu bazaconii spatio-temporale si entitati subtile: va rog sa o dati jos si sa atasati o poza facuta de dumneavoastra, asta daca aveti tupeul sa va luati un aparat fotografic si sa va deplasati pe Ceahlau. Poate cu ocazia asta ati descoperi ca nu sunt tunele pe Ceahlau si ca singurii bursuci care misuna pe-acolo sunt acele animale dragalase pe care le stiti din cartile de colorat. Va multumesc pentru atentie si daca nu ma credeti, deschideti poza cu orice program de editare foto si verificati “Author” si “Copyright” in metadata. O zi buna!

  • vladutz7 says:

   Salut Alex,

   Site-ul de unde am preluat articolul avea și această poză trecută fără autor. De altfel, sunt mai multe alte site-uri în care articolul de aici este prezentat cu poza aceasta, fără a fi menționat autorul ei. În plus, am verificat cu metadata și nu apare nimic din ceea ce spui tu la „Author” și „Copyright”. Felicitări pentru munca pe care o depui și succes în ceea ce faci.

   O zi bună!

 12. Stefana says:

  Nu s-ar putea face o echipa alcatuita din camera deputatilor, senat si guvern care sa coboare la 5 km adancime, ca sa constate, de visu, ce-i pe-acolo?!

 13. norbertlars says:

  http://buriculpamantului.blogspot.ro/2012/09/hiperboreenii-si-shamballa.html aici daca cititi aflati ca tot articolul prezentat aici, a fost o dezinformare a cuiva care a vrut sa arate cat de creduli sunt romanii

 14. tata lu´bula says:

  ” aeroport aerospaţial”… lasand la o parte restul “articolului”…

 15. Daniel says:

  aceste tuneluri sunt de fapt autostrazile construite de guvernele din umbra ale Romaniei,le-am vazut si eu cand m-am detriplat cu niste palinca dacica; era si Bursuc pe acolo,dar nu sunt sigur daca era don’ profesor sau Dan Bursuc ca aveam probleme cu vazul si auzul din cauza semi-imponderabilitatii.

Leave a Reply